Kwaliteit op het hoogste niveau
058 288 61 62

Dakdekker Drachten

Wanneer u een dakdekker in Drachten nodig heeft, dan bent u altijd welkom bij V&H Dakbedekkingen. U kunt in meerdere situaties behoefte hebben aan een goede dakdekker in Drachten. Het kan gaan om het verzorgen van loodwerk of zinkwerk, om het uitvoeren van reparaties of renovaties, om dakonderhoud of bijvoorbeeld om de verzorging van de dakbedekking bij nieuwbouwprojecten. In alle gevallen kunt u goed terecht bij onze onderneming. Voor uw project zetten wij de meest ervaren dakdekker in Drachten in.

Een dakdekker in Drachten met de juiste ervaring

U bent bij ons altijd welkom wanneer u een dakdekker in Drachten nodig heeft. Wij werken met een team ervaren professionals die goed opgeleid zijn. U kunt dan ook altijd rekenen op een uitstekende uitvoering van het project. Wij zorgen ervoor dat de juiste dakdekker in Drachten ter plaatse komt. Er zijn uiteraard meerdere soorten dakbedekking mogelijk. In bepaalde gevallen is een kunststoffen dakbedekking de juiste keuze, maar in andere situaties kan de keuze voor een bitumen dakbedekking beter zijn. Dit zijn natuurlijk slechts enkele opties. Onze dakdekker in Drachten kan u goed adviseren. 

Een dienstverlening voor bedrijven en particulieren

V&H Dakbedekkingen werkt met een compact team. Hierdoor heeft u altijd met vakmensen te maken die onderdeel uitmaken van een zeer ervaren en hecht team. Korte en heldere communicatielijnen zijn bij ons een garantie, evenals persoonlijke aandacht van onze dakdekker in Drachten. Door de jaren heen hebben wij een veelzijdig klantenbestand opgebouwd. Wij bieden onze dienstverlening dan ook aan veel verschillende partijen aan. Particulieren zijn bij ons welkom voor een dakdekker in Drachten, maar ook instellingen, organisaties en ondernemingen zijn bij ons aan het juiste adres. 

Vraag een offerte aan

U kunt eenvoudig online een offerte aanvragen wanneer u een dakdekker in Drachten in wilt schakelen. Wij stellen deze vrijblijvend voor u op. Wilt u eerst telefonisch contact met ons hebben? Dan kunt u de terugbelfunctie gebruiken of telefoneren naar 058 – 288 61 62 . Daarnaast treft u ook een online contactformulier op onze website aan wanneer u de voorkeur geeft aan mailcontact. Wij nemen dan op de korte termijn contact met u op.

vacatures VenH Dakbedekkingen

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u terug.

 
V & H Dakbedekking is gecertificeerd door: